Tankar en lördagkväll

Medan pastavattnet kokar upp kan jag rapportera att jag är dödligt trött på vinter och kyla. Den gör mig till en orkeslös seg fläck. Har även lite ont i min nacke, sov visst inte så bra. 😉 Men det jag skulle skriva om var att jag har en massa tankar och idéer om mitt liv som jag kanske ska försöka ta tag i. För att se vart min väg fortsätter efter studierna. Kan tänka mig att dra iväg utomlands för att se mig om. Spara ihop en massa pengar i sommar och sen bara dra. Det kan vara en jävligt bra grej att göra till hösten eventuellt. Eller nästa vår.

Också har jag en del idéer som jag vill försöka göra något av. Men det är lite svårt att veta hur det ska gå till och göra allt själv. Måste leta upp lite folk som delar visioner och kan inspirera. 🙂

Viktigpetter

Jag hade ju en så bra tanke om mig och mitt s.k. liv eller ickeliv när det kommer till kärlek, men nu tappade jag bort frasen. Något i stil med att jag inte håller på med sådant för att jag är för romantiskt lagd för mitt eget bästa och när verkligheten inte kan vara lika fin som dikt, så får det fan vara. Därmed pasta! Verkigen bra med ursäkter för att slippa ta tag i situationen, i like, kanske inte..

Blev för övrigt invald i kårfum idag. Ja, jösses, hur ska jag hinna? Nej. Det ska nog vara rätt lugnt, tror det är typ 2-3 möten per termin, samt lite extrainkallat här och där. Och så lite utbildning ska jag väl hinna med va?

Jobbade pryo ikväll med, precis som igår, gick rätt smidigt trots personalbristen. Ska försöka styra upp lite bra i framtiden så det slipper bli ett problem, fick lite tips idag hur man ska gå tillväga, så det blir nog alldeles utmärkt.

Nu tänker jag och mitt halvsjuka jag sova, så jag orkar festa imorgon.

Tips från coachen.

Igår upptäckte jag en fantastisk sak. Jag kunde se filmen Cloverfield på datorn, på en webbsida, utan att ladda hem den. Det enda som krävs är en DivX web player. Så detta gjorde jag och var uppe bra mycket längre än jag borde ha varit, därav min föregående post. Väldigt spännande film, filmad på samma sätt som Blair Witch project. Med en handkamera.

Missade min tid hos kuratorn. Andra gången jag sover när jag egentligen har avtalat tid med hennes. Känns rätt lumpet gjort av mig, eftersom hon har andra som säkert hade velat prata. Men gjort är gjort, inget att gräma sig över. Får tid att skriva klart ett CV som jag sa att jag tänkte göra. Behöver verkligen ett jobb nyss, är nästan helt totalt pank. Får tänka positivit, då kanske jag tappar lite oönskade fettdepåer. Fast mest troligt blir jag nog mest jävligt less på pasta och havregrynsgröt.

Såg även sista delen av Super Bowl, väldigt spännande, även om jag inte förstår alla regler. Snygg comeback av Eli Manning och hans NY Giants. Väldigt stort att få vinna MVP i en sport som Amerikansk fotboll.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Bibblan i Västerås

Ja, sitter här och utnyttjar deras trådlösa uppkoppling. Är ju helt ensam och övergiven här i staden så jag har inte mycket bättre för mig. Bra att man kan ta med sin bärbara dator hit och surfa med andra ord. Har inte gjort något direkt produktivt sen jag flyttade hit i lördags. Jag har fixat iordning lägenheten och igår var jag nere på stan och handlade lite nödvändigheter. Duschdraperi och stång, samt lite block och pennor.

Livet i Västerås har inte börjat än. Jag liksom bara väntar på att allt ska ta fart så jag kommer igång med livet här. Ska iallafall låna med mig den andra av de två böcker jag vet ska avhandlas på den första kursen. Var här igår och samtidigt som jag fixade lånekort så beställde jag hit boken från ett av de andra biblioteken här i staden.

Funderar starkt på att ta mig en pizza med, sugen och hungrig. Fast jag borde väl egentligen åka hem och äta köttbullar och pasta igen. Som studenter gör. Men grejen är den att jag är inte någon student än. Men från och med måndag ska jag försöka vara lite mer sparsam 🙂

När jag igår reflekterade hur jag ska göra med allt till sommaren, slog det mig att jag vet inte vad jag ska göra med katten hela sommaren, jag vet iofs inte ens vart jag själv ska bo. Kanske har jag råd att ha kvar min lägenhet i Södertälje över sommaren, men då kommer jag ju bo i en tom lägenhet. Sånär på soffa och soffbord och lite köksmöbler. Men det skulle funka om jag får lön som gör att jag kan betala räkningar och så redan i maj. Får kolla upp det hela helt enkelt.

Det ordnar sig.

En annan sak som oroar och kanske mer stör mig är att min vänsterhand liksom domnar när jag sitter vid datorn för mycket. Känner av det as I write here. Inte det minsta bra. Får hoppas att lite abstinens hjälper. Kanske är min kropp som återhämtar sig efter 4 års städande. Eller så får jag dra ner på plinkadet på tangentbord.

Igår så var det iallafall någon i närheten av min nya lägenhet som övade med sin trumpet. I timtals. Bara lite irriterande.

Nähä, ska väl återgå till något annat nu kanske, får se om jag orkar pallra mig hit igen i veckan eller om jag bara stannar hemma och ruttnar.

Ja ä int bitter, int ja nä.

what a weekend

Fredag – Grönan med jobbet.

Möhippegrej, efter lite om och men kom vi iväg. Bruden ville inte vara med på’t, men vi övertygade henne och fick henne Att ha riktigt kul. Jag drack mitt vin, kämpade på med femkampen och skrek mig hes i berg och dalbanan. Köpte tillåmed fotot. Kommer i senare post.

Lördag – Långholmenrejvet.

Skön solig dag, med folk från förr, härlig musik och tunggung i dammet. Skitiga händer, pastasallad. Jag hade en bra dag.

Söndag – Agera flytthjälp.

Föräldrarnas nya hus är redan hemma. Så jävla flott och najs det kommer bli. Är lite smått slut nu dock, ska bli så skönt med semester nästkommande vecka. Satte ihop Bennocdhylla och åt årets första färskpotatäter, så gott!

Nu sova.