Sluta dricka skallen i bitar

Nya projekt, nya uppgifter, nygamla idéer.

Ska etikettera en massa i bloggen, borde börjat med den från början, när tjänsten kom, men jag orkade inte/var lat eller något. Så jag får göra det såhär i efterhand, i min jakt på bekräftelse. Men jag är ju bara en människa som söker lite symbolisk interaktion. Som alla andra.

Det är vad mina nya uppgifter handlar om, att beskriva hur en arbetslös känner och tänker ur en massa begrepps perspektiv. Det går bra, trots att jag inte läst all litteratur. Ska göra klart det imorgon, i skolan och samtidigt interagera med lite folk på riktigt.

Min nygamla idé är att jag ska försöka dra ner på drickandet ganska rejält. För egentligen finns det ingen anledning till att supa skallen i bitar. Visst, det är kul och ballt ett tag, men nej. Ska spendera de pengarna på annat istället. Det går att vara social utan alkohol. Kan säkert ha roligare utan än med. Har lite kvar i kylen, ska väl dricka den när jag har inflyttningsfest den 18:e. Sen ska jag undvika alkohol. Kanske dricker om det ingår i något annat eller bjuds.

Andra bloggar om: , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.