Favoritbloggare

Det finns en s.k. dokusåpakändis som jag känner till inom bloggvärlden. Jag visste inte att hon hade en blogg förräns idag. Började läsa i den och tänkte att det här kan väl aldrig vara något att ha. Men det hela slutade med att jag satt och skrattade åt det hon skrev, fast inte för att hon var så tragisk som jag har uppfattat henne tidigare, utan för att hon var rolig på sitt lite småtaskiga sätt.

Hon drev med vissa och var smålustig över andra. Så när jag satt och fyllde i mina favoritbloggare på bloggportalen så blev hon en av mina. Bra humor liksom. Det uppskattas. Särskilt när det handlar om den wannabevärld som hon rör sig i stundtals.

Några timmar senare loggade jag in där igen och vad får jag se, hon har faktiskt returnerat favoriten! Fast jag tvivlar på att det var för att hon gillar min blogg så mycket och att hon faktiskt läser den. Men det var också lite komiskt. Särskilt hennes fina kommentar.

Han uppskattar mig vilket säger allt om honom – en underbar kille helt enkelt!

Ibland är det lätt att smickra, även om det kanske inte är världens mest seriösa grej.

Andra bloggar om: , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.