Better today

Jag kom upp i tid och jag känner mig inte som ett vrak. Så skönt. Fast jag inte somnade framåt halv fem. Nu ska jag cykla till skolan och hämta ut min hemtenta och se vad jag fick för kommentarer. Sen ska jag till banken och hämta mitt nya leg. Sen tillbaka till skolan och hänga där tills seminariet. Ikväll ska vi ha idolkväll, har saknat det. Vart det blir återstår att se. Eventuellt bio på lördag och så ska jag försöka se till att läsa ikapp mig på all kurslitteratur. Har läst en del, men inte allt. Måste skynda mig nu, för expeditionen stänger 12.30.

Andra bloggar om: , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.