Kämpar på

Ja, jag sitter här fast timmen är sen och ska avsluta den här jävla uppgiften. Men jag blir inte klok på om jag fattat rätt, eller om det blir någe bra av det hela. Får väl plottra ner lite mer och så får det bli som det brukar. Nåt ihophafsat som är halvkasst. Brukar känna mig rätt kass efter seminarierna när jag hört de andras fina förklaringar och fördjupningar om begrepp och sånt. Känner mig inte så smart alls. Sen blir jag ju typ dövstum i klassrummet med. Tappar totalt talförmågan och känner mig mest förvirrad. Undrar om det bara är jag? 🙂

Nu är jag iallafall klar och ska sussinanna.

Andra bloggar om: , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.