Mör som en köttbit

Ki box var grymt svettigt. Ganska skoj och just nu är jag mör. Måste vara sparkandet. Fattar inte hur jag kan ha blivit så jävla mör. Kände nästan inget efter spinningen, men det kanske är för att jag är van vid att använda de musklerna, eftersom jag cyklat så mycket i mina dagar. Nu ska jag skriva klart mina anteckningar och sen sova, är rätt slut.

Imorgon ska jag vara med på något slags experiment som har med spel att göra. Kan ju vara intressant, sen får man typ en biobiljett eller pengar också, så det kan det ju vara värt. Sen är det till att nöta på alla begrepp och allt jävla skit inför tentamen på lördag.

Kommer bli så skönt när den är över på lördag kväll. Får se om vi orkar ta oss ut efteråt. Risken finns att vi är totalt slutkörda efteråt. Tror jag kommer vara klar framåt 17-18, i så fall borde det vara lugnt.

Andra bloggar om: , ,


Intressant

Ett svar till “Mör som en köttbit”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.