Fattighjon

Det blir ett fattighjon utav mig. Har inte ens råd att fira nyår. Såhär dåligt ställt med pengar har jag inte haft på hur länge som helst. Måste låna av någon om jag ska klara mig. Tur att jag får en massa i januari. Inte för att det hjälper mig just nu. Jag måste bli bättre på att planera framåt i min ekonomi. Jag tänker bara på att pengarna ska räcka månaden ut. Jag planerar aldrig längre än så. Ännu en gång har jag fått veta den hårda vägen att man ska och bör ha framförhållning, några kronor undanstoppade utifall att.

Tänk att det ska vara så svårt. De saker jag kunde göra om jag var så pass initiativrik och effektiv som jag vet att man kan vara. Ojojoj. Vad saker det skulle hända. Egentligen handlar det mest om ren lathet. Samt att jag finner mig tappa tid på annat mindre viktigt. Vore grymt om jag kunde vara supereffektiv.

Mitt nya mål här i livet.

Andra bloggar om: , , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.