Blingblongtaxi

I brist på annat än motivation att vilja läsa kurslitteratur, så har jag möblerat tillbaka mitt stora rum till det läge som det var i innan jag möblerade om. Nu funkar min teve som den ska, eftersom jag slipper den där skeva skarvsladden. Sen så har jag lite planer på att styra upp alla sladdar med lite hjälp av såna där remmar som man har för att försluta plastpåsar, såna med en ståltråd i. Med plast runt. Ja, ni fattar säkert, eller inte, det är liksom orelevant.

Nyss åkte en ambulans förbi mitt fönster. Jag bor nämligen bredvid ett ålderdomshem. Detta var andra gången som blingblongtaxin åkt förbi, antar att det är någon som mår mindre bra. Hoppas det slutar lyckligt. Lite vardagsaction minsann. Och då snackar vi lite.

Min piercing vill aldrig må bra. Jag blir så less. Ska fan börja skölja med koksaltlösning igen.

Andra bloggar om: , , , ,


Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.