Nyårshelgen

Här sitter jag och laddar inför min resa till huvudstaden. Laddar med havregrynsgröt med solrosfrön och banan, te och knäckebröd. Laddar även mina batterier till kameran och får inte glömma att ta med laddaren till mobilen. Nog för att den klarade sig hela förra helgen, men för säkerhets skull. Hur man kan dricka te utan socker förstår jag inte, det smakar ju absolut inget då. Kanske är jag som dricker fel sorts te.

Planen är att ta mig till stan via Enköping, med buss. Sen tar jag mig till närmaste bolag, (Klarabergsg), inhandlar bubbel, sen kanske lämna av ena flaskan hos värden för nyårsmiddagen. Så jag inte dricker upp båda ikväll. 😛

Sen till Proxxans jobb, där jag hänger tills han slutar. Då ska han ta hand om mig tills vi tar oss ut till Rotebro, där festen äger rum. Festa festa tills vi stupar, blir kvar där på någon soffa eller nåt, har med mig en fleecefilt att värma mig med.

Sen på lördag ska jag försöka få tag i min syster och umgås med henne, har inte träffat henne sen i augusti så det är dags för det. Om hon är up for it så att säga. Sen på kvällen så vill jag egentligen gå ut och klubba lite, alltså dansa, inte bajsa. 😛

Får se hur det funkar med det. Kanske hamnar på nåt sunkhak och så får vi se. Kan ju vara trevligt det med. Sen är det nyår på söndag, middag hos Oskar och sen vet man aldrig vad som händer.

Andra bloggar om: , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.