Helgen i huvudstaden

Gott nytt år.

Jag hade visst missat att betala min interneträkning innan jul, så jag var helt beroende av mitt lilla modem igår och på eftermiddagen, men alldeles nyss så kickade internet igång igen som det ska. Sjukt hur beroende jag är av att det funkar.

Ja, nyår ja. Åkte till Stockholm som planerat, fick åka med direktbussen och slapp byta i Enköping, helt okej. Tog mig till bolaget på Klarabergsgatan och införhandlade två flaskor Chapel hill. Var rätt gott och bra fylla. fast jag skulle ju bara dricka för att det är gott. Men jaja. Tog mig sen till hötorget, där prox inte var, för han var förkyld och hemma. Så jag tog mig till Ulriksdal. Spelade lite Wii och hängde med honom och Elektra. Hade fan träningsvärk dagen efter av det där jävla luftboxandet.

Iväg till festen och började dricka ena flaskan och sen blev det två tequilashots som värdinnan bjöd på, sen var det kört. Men kul hade jag. Kom i säng vid 06-snåret. Kändes som att klockan var 03 kanske. Kaos kaos.

Dagen efter tog det oss ca tre timmar att ta oss till den lokala pizzerian. Ja, vi röjde undan alla miljarders ölburkar först. Sen gloddes det på vänner och lite hipp hipp. Sen tog jag mig till söder och när tåget stannade i ulriksdal så hoppade Prox på, i samma vagn, what are the odds? Skulle till SK senare, men först hem till Lena. Trodde jag skulle få med henne till SK, men icke! Satt där och dega ett tag och tog mig till slut till SK, där Prox och BobbyGunnar satt asfulla.

Vi härjade runt på söder och sen tog vi tåget till ulriksdal, där vi bowlade på wii och höll på. Hela natten höll vi på, nästan. Sen sova och spela mer bowling, sen till stan och möta nyårskompanjoner och handla present till gubbOskar. Han fick några espressomuggar med fat för att han fått en espressomaskin och sånt. Lyxlirare där.

Avnjöt en superb 3-rätters och hade djupa politiska diskussioner om vem som får kaffe och inte får kaffe. Mycket givande. Aningen tjatig kanske, men jag hajade ju. 😛 Sen var det allmänt mingel runt tolvsnåret, på balkongen. Där vi uppmärksammade grannar som sjöng ronjas vårvisa och sjung om studentens lyckliga dar och ja.. Två av dem kom upp lite senare och så sa vi att vi kommer ner sen.

Vilket vi gjorde, men efter ett tag när värdinnan som varit på ciggjakt ute på stan kom tillbaka blev vi utslängda. Ja, jag iallafall, de andra var inte riktigt kvar. Riktigt jävla töntigt iallafall. Var lite trevlig, vi var ju inte direkt några dumma busar. Nej sånt gillar vi ICKE!

Sen urartade vi med en massa choklad och barba. Blev till att sova i resesängen och komma i säng vid 06 för tredje dagen i rad. Sen hjälptes vi åt med att röja undan efter middagen och gick ut på stan och åt lite bakismat, sen var det dags för mig att kuta till tåget hem hit. No place like home!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.