Fullt upp

Nu i dagarna som varit har jag inte haft många lugna stunder. Sovit mindre mycket och så. Jag är jättetrött och ska sova å det snaraste. Cyklat i kallt vinterlandskap tusen gånger om, varit på gymmet och tränat. Lekt lekar osv. Inte mycket tid över till att bara vara eller så. Det är hela tiden saker som ska fixas och göras. Ska bli underbart skönt att smita ifrån och göra något jag sett fram emot ett tag nu. 😉

Men som sagt, jag bör sova om jag ska orka upp till föreläsningen imorgon. Ny kurs, massa ny kunskap att inhämta och bearbeta. Ska bli spännande som vanligt att få reda på vad som förväntas av en och vad som kommer att ges under kursen.

Jag tycker iallafall att det var kul att det kom så många till puben ikväll och umgicks. Mer sånt för fasen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.