Lightläsk är inte bättre

Fetmarisk lika stor med lightläsk.

Nu har forskarna kommit fram till något som jag kunde ha berättat för länge sen. Att det är uppenbart att det inte är någon som helst skillnad mellan att dricka vanlig läsk eller s.k. lightläsk med sötningsmedel. Sötningsmedel är ju som kanske bekant ganska onyttigt i sig. Främst för dess olika biverkningar. Den är orsak till mångt och mycket lidande och plågsamma sjukdomar.

Fight mot light är en kampanj som förklarar vad de olika sötningsmedlen gör med kroppen och vill få folk att sluta gå på myten att lightprodukter skulle vara mindre onyttiga. Gå även in här för att läsa mer.

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.