Hård vecka

Det har varit en tung start på veckan, den har gått fort och väldigt väldigt sakta. Det har varit Måndag, då jag var hos tandläkaren. Sen var jag en sväng i skolan och läste en artikel, men det var ganska drygt, så jag gick hem och käkade och hängde lite. Sen la jag mig i sängen och somnade. Vaknade 20 minuter efter att jag skulle varit på friskis på ett gympapass. Så kan det gå.

Sen läste jag ikapp alla artiklar, tja någorlunda.

Sen var det dags för det hemska seminariet som skulle hålla på mellan 9-17. Vilken pärs alltså. Det var riktigt tungt och det kändes som att hjärnan pressats genom ett nålsöga efteråt. Sen nästan direkt efter var det studiecirkeldags, kommer bli spännande att se vad det leder till.

Sen hem till Emma Röd och hänga med henne och Rebecka. Och så föreläsning idag då. Just nu hålle rjag på att tvätta, höll dock på att glömma min tvättid, men som tur var hade inget snott den. Måste ner och fixa med det nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.