Bored

Det har gått en vecka sen skolan slutade och jag är redan uttråkad. Vilken tur att jag börjar jobba på onsdag säger jag bara. Sen är det midsommar och då ska jag till Stockholm. Ska bli intressant att se vad det blir för väder då. Lär det bli regn eller? 😛

Ska träna idag och tänkte ta mig till ikea också, ja låna den där boken till sommarkursen med också. Har beställt den online, men det tar ju ett tag innan den kommer. Ska bli intressant att se vad som finns i den. Apropå det ska jag nog kolla in webct för den kursen, första föreläsningen är ju typ om en timme.

Det gick sådär, har glömt lösenordet och lyckades såklart låsa ute mig från mitt konto, igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.