Om privata saker

Jag skulle kunna skriva om så mycket mer intressanta saker. Mer personligt och mer vågat. Om sex, rädslor, relationer och så vidare, men jag har en spärr. Som tydligen inte fanns där för 5 år sedan..
Det är konstigt hur ens värderingar förändras bara sådär, utan att man märker det själv direkt.

Hursomhelst, så har jag en helt annan nivå på min egna integritet numer. Tråkigt måhända. kanske ska starta en sån där anonym blogg :p fast det har jag ju prövat förr och det har slutat med att jag återgått till denna, varför ha flera, när man kan ha en. Det går säkert att diskutera privata saker utan att bli för personlig. Ja, så får det vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.