Effektiv måndag?

Vissa dagar så är det dags att ta sig an livet med nytt perspektiv, börja om på ett sätt. För att komma ur en lunk som inte är speciellt positiv. Det är kanske inte alltid det lättaste, men det gäller att tvinga sig att göra de där sakerna som känns jobbiga. Jag har varit i en sådan här så kallad lunk i flera månader. Jag är rätt trött på det. Sova på fel tider, äta på fel tider och framförallt inte må bra är inte vad jag känner är bra för mig. Låter kanske rätt självklart.

Det som inte är självklart är hur man ska komma ur en sådan situation. I teorin är det rätt enkelt, ät och sov samt träna regelbundet. men jag har liksom inte det i mitt system. Man kan säga att min mat och sovklocka är ganska trasig. Igår gjorde jag dock ett nytt försök att förändra på detta. Jag gick och tränade och visst fan var det jobbigt. Visst fan har jag en del träningsvärk idag, men jag var rätt slut, så jag hade inga problem att somna hyfsat tidigt.

Vaknade 09.30 idag och är rätt trött, men jag har ätit och ska strax iväg och göra några ärenden. Sen blir det hem för att äta lunch och tvätta. Kan bli en väldigt effektiv dag. Ska se till att det blir det, så jag känner mig duktig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.