Tankar en lördagkväll

Medan pastavattnet kokar upp kan jag rapportera att jag är dödligt trött på vinter och kyla. Den gör mig till en orkeslös seg fläck. Har även lite ont i min nacke, sov visst inte så bra. 😉 Men det jag skulle skriva om var att jag har en massa tankar och idéer om mitt liv som jag kanske ska försöka ta tag i. För att se vart min väg fortsätter efter studierna. Kan tänka mig att dra iväg utomlands för att se mig om. Spara ihop en massa pengar i sommar och sen bara dra. Det kan vara en jävligt bra grej att göra till hösten eventuellt. Eller nästa vår.

Också har jag en del idéer som jag vill försöka göra något av. Men det är lite svårt att veta hur det ska gå till och göra allt själv. Måste leta upp lite folk som delar visioner och kan inspirera. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.