Survivor

Tanken var att jag skulle lägga mig tidigt och slippa tröttheten jag upplevt idag, men det blir inget med det tydligen. Måste bara dra en parallell jag tänkte lite runt idag. Vart har man sin styrka, i sig själva eller i andra? Är det ens en styrka att vara stark ensam? Är det inte egentligen en överlevarstrategi? Lätt att ge råd till andra, men svårt att följa dem själv? Ja, lite sådär kanske. För även om jag vet att jag hela tiden vara överlever, för det är vad jag lärt mig av mitt liv, så vill jag börja leva.

På många sätt har jag ett fullt liv, sen finns det små saker som inte funkar. Precis som Ted i HIMYM så är jag sådär äckligt hopplöst romantisk, men till skillnad från honom så gör jag inget åt det.

Nej, får inte fram det jag ville få fram, går och sover istället, ska ju för fan på sån där beteendevetardag imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.