Ångestfylld inför hösten

Idag är en sån där dag som bara försvinner. Det mesta känns menlöst och onödigt och jag får liksom inget grepp om något. Så tiden den bara försvinner iväg utan att jag gör något som är vettigt eller planerat. Jag orkar helt enkelt inte. Jag vet inte riktigt vart jag ska göra av mig själv och det slutar med att jag inte gör något alls. Eller så tar det jättelång tid för mig att göra det jag faktiskt gör.

Nu har detta nog med all den ångest som börjar byggas upp inför kommande höst. Uppsatsen, kåren och så vidare. Jag har liksom ingen lust alls med något, jag vill inte vara med. Inte just idag i alla fall. Förhoppningsvis så går det över när det kickar igång, för nu är det bara jag och tankarna och det slutar ju aldrig bra. Så det är nog lika bra att skita i allt idag. Skulle helst av allt gå och handla en massa godis för att dränka mina sorger i, men vad hjälper det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.