Voddler on my mind

Jag har ett tag nu velat ha det som kallas för Spotify för film och tv. Det har verkat så extremt intressant och spännande för mig då jag helst av allt vill kunna streama det jag ser på tv, istället för att göra det på andra sätt. Tycker det känns bra att kunna se saker som tv-serier på ett sådant sätt.

Nu har Mjukstart.se en utlottning av 15 stycken invites till denna underbara uppfinning. Så jag gör ett försök att bli en av de lyckliga 15 som får chansen att pröva på Voddler. Jag skrev en kommentar här och skriver detta inlägg i hopp om att få ta del av vad jag tycker är ett revolutionerande sätt att få tillgång till visuell media.

Tack för mig!

Nu har jag sålt ut min själ för dagen. 🙂

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Intressant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.