Inte min dag

Det mesta verkar faila för mig idag. Först ringer de från a-kassan och säger att det saknas en månad, så jag ringer AZ och tjatar på de att de måste skicka mera månader. Sen så åker jag till skolan för att fixa med underkänd tenta och får veta att den ska vara kompletterad senast imorgon? Jag är ju inte ens i stan då, så hur ska det gå till och hur ska jag hinna med det? Sen ska jag fixa med mobilen, då är det något knas med mitt minneskort, missar tåget för att jag glömde sagda tenta hemma osv.

Det enda som gått bra är träningen, så jag får väl vara nöjd med den. Nu ska jag formattera om mitt minneskort och hoppas att jag har saker kvar som sms på telefonminnet. Krångel hela tiden :S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.