Det här med titel

Det är något som jag börjar känna att jag får svårt att hitta på nu, kanske ska ta låtar som titlar eller något annat. har ju skett ett antal gånger innan. Vaknade tidigare än väckarklockan var satt på av att det borrades för fullt i någon grannlägenhet. Så det var ju bara att stiga upp, är ju flyttider nu såhär i månadskiftet.

Apropå det så händer det inte så mycket på den fronten för mig, jag går bet på alla lägenheter jag söker och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till för att lösa det. Vågar liksom inte gå till Mimer och säga att jag är klar med studierna och riskera att bli utkastad ur min lägenhet utan att ha en ny att flytta till.

Får helt enkelt fortsätta söka och hoppas på det bästa. Har hunnit med att storhandla och just nu tvättar jag, sen vetefan vad jag ska göra, blogga vidare kanske och söka ett jobb kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.