Trött och spänd

Jaha, så var jag vaken igen då. Fy satan.. spelar ju ingen som helst roll hur mycket jag sover, jag är ändå dödstrött varje morgon. Har ingen bra vecka rent fysiskt. Ont i ryggen, spänner mig och fan alltså. Hur gör de som sitter på kontor dagarna i ända egentligen.

Har kommit igång rätt bra med mitt projekt och det känns hyfsat bra. Lite frågetecken att räta ut dock. Men det blir nog bra. Fick reda på igår innan jag skulle sova att jag kommer få hålla i en hel utbildning här på Kupan där jag sitter. Så jag kommer väl sitta och förbereda mig inför den hela dagen idag och imorgon. 3 timmars föreläsning med diskussioner och övningar..

Spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.