Identitetsskapande

Borde egentligen ligga och sova redan, men det blev inte så.

Ibland så måste man ta tjuren vid hornen och skapa det liv man vill ha. För livet kommer inte och knackar på. Det blir vad jag gör det till. Så nu ska jag försöka prioritera om lite och försöka styra upp så att det händer lite. Kan bli väldigt spännande, eller så händer inte så mycket.

I vissa lägen och situationer så trivs jag, i andra så vet jag inte riktigt varför jag beter mig som jag gör eller så reflekterar jag inte på det. Jag kanske mest reagerar och gör.

Men målet är ju att ständigt förbättras och att bli den som man skulle vara. Trial and error-metoden brukar vara lämpligast när man som jag inte har en aning om vad det är för något. Måste på något sätt utgå från det jag trivs med, det jag brinner för. Börja där och sedan försöka bygga något nytt, något som består.

I helgen ska jag jobba med detta. På flera olika sätt. Kommer bli spännande och rätt intressant att se vad som kan åstadkommas.

Förresten, får ett bra verktyg imorgon som jag tänkt använda till denna nyorientering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.