Tidig sänggång

En mötesdag, en produktiv sådan, ja relativt i alla fall. Har lämnat mig rätt trött. Eller om det beror på något annat, vet inte. Har anmält mig till Bewares 15-årsjubileum och betalat så jag kommer åka till Västerås om typ två veckor, vilket är första gången sen november. Eller om det var slutet på Oktober.

Nu tänker jag faktiskt ta av mig mina nylagade jeans som jag fick tillbaka idag från morsan, så jävla bra. Hade tre trasiga jeans, nu har jag de tillbaka i mycket bättre form. Och oj vad jag tränade idag, väldigt mycket. Jag vet inte jag, märktes inte så mycket. Måste styra upp umgänge i veckorna. Men då krävs det nog att jag börjar ringa folk lite oftare. Hade ringt hela 12 samtal förra fakturaperioden. Säger ju en hel del om hur mycket jag utnyttjar den kommunikationskanalen.

Blir till att träna på det nu i veckan. Ska på AW på fredag med och på kalas på lördag, så helgen ser trevlig ut. Nu signar jag ut och däckar tidigt för en gångs skull.

Puss hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.