Saturday blues

Vaknade med något slags eufori i bröstet, påverkad av en dröm. kanske var det bara känslan av att ha fått sova ut som gjorde att jag hade denna känsla. Minns ju inte riktigt vad drömmen handlade om. Har sedan dess parkerat mig framför datorn, som vanligt.

Planen är att äta något och sedan masa mig till gymmet för veckans andra pass. Känner mig dock inte så jättesnabb. Verkar som att solen skiner och det skadar ju inte om vi säger så. Om det blir några andra aktiviteter idag får jag låta vara osagt. Finns en överenskommelse via sms, men det behöver ju inte betyda något alls.

Så mycket litar jag på folk. Vet inte riktigt vad jag vill göra heller. Borde kanske vara spontan och låta det spåra ur, men jag tror inte jag har det i mig längre. Det sitter liksom djupare in ju äldre jag blir. Vilket inte gör något alls. Har nog fått nog.

Sitter hellre hemma och längtar efter ett nytt liv medan jag ockuperar mig med olika aktiviteter framför datorn. Man skulle kunna säga att jag sitter fast. Det skulle inte vara helt osant. Men vad ska jag göra då?

Nej, ska äta nu så kanske mitthumör och förmåga att förflytta mig från denna plats ökar lite. Procentuellt liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.