Lägga mer krut på bloggen

Sitter på mitt kontor, dåsig och dan efter dagens lunch. Vill så gärna komma igång med att skriva oftare häri, lite som förr om åren. Jag blev lite inspirerad av en blogg som på samma sätt som jag själv var det, är självutlämnande. Kanske inte riktigt på samma sätt men ändå åt det hållet. På något vis la jag av med det efter ett tag. vet inte riktigt varför, men jag ville väl skapa någon slags integritet. Men det handlar inte om att inte skriva, utan det handlar om att öppna sig och låta folk ta del av ens inre tankar och funderingar.

Så jag ska jobba mot att dela med mig mer av mig själv och bjuda en hel del på mig själv. Satt och funderade på en massa saker på vägen till jobbet i morse som jag kunde skriva om, men det är ju som bortblåst nu förstås. Problematiskt att kunna skriva om saker direkt när man tänker på de.

Idag efter jobbet har jag en tid hos sjukgymnasten som ska sticka mig med nålar och se om jag inte får en bättre rygg med hjälp av dessa. Var där förra måndagen med och fick de första nålarna intryckta, det sved till och sen pulserade det lite grann. Så någon slags effekt ger det ju absolut. Blir mer ingående behandling idag då. Sen tänkte jag åka till mina päron och gratta faren, hans dag imorgon, men då ska jag på kurs. Fast nu pratade jag med mor min och hon upplyste mig om att det faktiskt är på onsdag som han fyller. Jag är ju för virrig, mer senil än en sengångare.

Back to work!

Ett svar till “Lägga mer krut på bloggen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.