Sen jag kom hem..

Nej, men jag kanske skulle ta och berätta lite om vad som sker i mitt liv. Full rulle har det varit sen jag kom hem för två veckor sen. Första veckan på jobbet var smått kaotisk. Det var tre stycken nya anställda på kontoret eftersom SFI hade flyttat in. Åtminstone börjat med det. Så under veckan var det än det ena än det andra som fick göras. Deltagare som man fick försöka förklara för att vi skulle flytta och att det kommer bli bättre när vi gjort det osv.

Sen skulle jag lämna över och fixa med alla nya coachärenden som kommit under min ledighet. Detta bidrog till en ganska fullspäckad och stressig vecka. Men jag tog mig igenom den med bravur måste jag säga. Slappade på fredagen för att ladda inför utgång och dans på lördag med Madicken. Innan jag skulle åka hem till henne för att förfesta lite så började jag känna av något i mina luftrör.. två dagar innan hade jag nämnt till en deltagare på jobbet att jag aldrig blir sjuk.

Tji fick jag för det, dagen efter så konstaterade jag att jag blivit sjuk. Var hemma på måndagen, men redan på tisdagen fick jag börja jobba igen för det var dags att förbereda för flytt. SÅ det blev till att jobba sjuk i princip tisdag och onsdag. Idag har jag känt mig bättre för att jag sov från halv 6 igår kväll till tjugo över 6 i morse. Var väldigt skönt må jag lova.

Så idag har vi då fått flytten överstökad och packat upp allt i nya lokalerna. Bara inkoppling av alla datorer kvar imorgon. Plus lite administrativt inför nystarter och sånt på måndag. Ska bli härligt med lite helg.

Ska ta mig till Västerås för lite studentikosa aktiviteter. Sen i slutet på helgen ska jag nog umgås med lite familj och så.

Shall be nice. Ska väl lägga upp lite bilder från Sal också på Facebook. Så nu är det gjort.

2 svar till “Sen jag kom hem..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.