Saker som jag stör mig på

Alla jävla rökare som befinner sig där jag är hela jävla tiden. Visst, jag må vara överkänslig för att jag går och spanar efter folk som röker, men då ser man ju att de är där hela tiden. Sluta begränsa mitt livsutrymme med er förpestande jävla rök. Ni fattar verkligen inte hur illa det är att varenda dag behöva stå ut med stinkande äckliga cigarettrökande idioter som står överallt där man ska in, ut eller står och väntar på buss/tåg osv.

Sen blir jag tokig på mig själv som är så jävla förvirrad och rädd hela tiden. Så rädd att göra fel att jag gör fel på grund av just det. Sjukt jobbigt och irriterande, särskilt när det påverkar jobbet. Önskar jag kunde rekonstruera min hjärna och göra så att den kunde sålla bättre och sluta tänka 30 saker samtidigt. Fokus för fan!

Siwst så tänker jag klaga på alla som står och vill propagera för nåt religiöst jävla jox utanför pendeln varje morgon. Både i Älvsjö och när man kommer av tåget vid Södertälje centrum. Skiter i ert jävla vakttorn, hamnar hellre i ”helvetet”.

Vakttornet (engelska The Watchtower) är en religiös tidskrift som utges av Jehovas vittnen sedan 1879. Vakttornet är världens allra största och mest spridda tidning. Det finns ingen motsvarighet någonstans på jorden. Dessutom delas den ut helt gratis och innehåller inga annonser som ger intäkter. Detta anser Jehovas vittnen vara ett starkt bevis att himlens Gud Jehova stödjer spridningen av denna tidskrift som upphöjer och försvarar den sanne Gudens namn och rykte.

Fuck off and die!

20 svar till “Saker som jag stör mig på”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.