Att ha möten hela dagen

2870251114_a8e346f56a

Dagens eskapader innebar att jag satt i möten hela förmiddagen och sen lite datastuga eftermiddagen och lite mer möten på jobbet. Sen var det raka vägen till föreningskunskap del 2 efter att jag gjort klart mina administrativa sysslor. Var givande idag med fast jag redan visste det mesta. Men det är kul att höra hur andra föreningar tänker och jobbar. Var folk från en koloniförening, ett mindre parti, frisörläranras förbund och Stockholms Afrikanska Förening. Var allt från ordföranden, kassörer, valberedning och vanliga ledamöter med.

Fast jag var trött som fan efter denna vecka med lite för lite sömn. På vägen hem pratade jag både med min syster och Madicken i telefon. Fattar inte varför jag aldrig ringer upp folk, hur svårt kan det vara? Mer telefonkontakt med folk borde jag öva på att ha.

Nu ska jag gå och lägga mig för jag ska upp en hel kvart tidigare imorgon och ta mig till kontoret i Haninge där jag ska hjälpa till med datarelaterade prylar och annat som de kan behöva hjälp med.Ska bli spännande och se hur det ser ut för de och hur de lagt upp sina tid.

Var och åt en god lunch idag med kollegorna på Tandooriköket i Huddinge. Rekommenderas verkligen, nom nom.. lär bli fler tillfällen framöver.

Sen köpte jag mitt livs första wordpresstema för eget bruk dag, gick visst på lite mer än jag tänkt mig, men nu är det gjort.

photo credit: interphone via photopin (license)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.