You don’t see me

Påbörjade den här texten nedan för 3 år sen och tänkte skriva klart den nu. Alltså blogginlägget. Det är absolut mest mina generella funderingar och inget kopplat till något specifikt.

Igår såg jag en text med rubriken you don’t see me. Den påminde mig om att vi alla går omkring med våra masker och låtsas att vi är några vi ofta inte riktigt är. Vet inte hur många som skriver under på den beskrivningen men det är nog mer sant än osant.

Det är ju till och med svårt att vara ärlig mot sig själv i vissa fall. Så det blir ju lättare att sätta på sig sin mask och bege sig ut i världen. Social interaktion kräver ju det, en person orkar inte vara äkta och sig själv fullt ut hela tiden, det skulle göra för ont. Samtidigt så är det en bra förmåga att kunna låta det skina igenom ibland.

Viktigt att inte fastna allt för mycket i sina masker och ge sig själv en chans att fundera och se över den roll som man tar i olika sammanhang, särskilt om det är något som blir negativt. Även det en styrka som inte alla besitter.

Fundera en stund över detta och besvara sen några frågor. Vem vill du vara, när är du det som mest och är det något du behöver göra för att förändra den du är?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.