Julklappsjakt och fotfiasko

Åh, idag var en fartfylld dag. Har varit på julklappsjakt och fått väldigt mycket gjort. Men först hade jag tid på vårdcentralen kl. 13.30. Skulle ta bussen 12.49 för att hinna med tåget i god tid och satt vid datorn innan. Vad jag inte kom ihåg var att klockan på datorn går fel. 5 minuter efter. Så när jag trodde klockan var 12.43, var den 12.48. Linda såg bussen och undrade, men där är ju din buss. Sen slog det mig att fan, klockan går ju fel.

Drog upp telefonen och försökte hitta alternativ, men det var liksom inget annat än att springa eller ta en taxi som gällde. Så jag sprang. På 7 minuter var jag nere på centralstationen. Helt utpumpad och jag känner ännu av mina luftrör. Mina ben kommer vara väldigt sega imorgon. Men jag hann med tåget till Södertälje syd. Det dumma var att när jag fick komma in till läkaren sa han att hela mitt syfte med att få en remiss till en ortoped, inte gick att få till. De gör inte sånt om man inte har typ diabetes.Så varför sa de inte det när jag bokade tiden? 200 kr i onödan och en massa stress. Så för att få hålfotsinlägg är det bara att köpa själv i valfri affär tydligen.

Tog mig in till centrum och köpte lite mat, tog mig till kontoret och åt den där. Pad Thai kyckling, mycket gott. Sen skred jag till verket och betade av listan på presenter. Vi hade förberett och bestämt innan vad som skulle köpas, så jag kunde göra min handling rätt så smidigt. Linda kom ner med barnen och så höll vi på en stund till innan vi åkte hem och så lagade jag mat.

När Elsa somnat kollade vi på nya serien The Witcher. Inget för Linda, men jag är lite mer envis. Både bra och dålig kan man väl säga. Ja, vi får se. Nu ska jag sooova. Hoppas Elsa sover lika länge som tidigare morgnar denna vecka. Lyx med sovmorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.