Frukost i form av banan och keso

frukost

Idag blev det banan och keso till frukost. Rätt så nyttigt. Sen åt jag förvisso en hel del vindruvor, vilket kanske inte är så bra. Men så kan det vara ibland. Får se vad jag hittar på till lunch. Antingen så blir det något typ sushi eller så äter jag det jag har i kylen här på jobbet. Ska jag vara duktig så är det det senare alternativet som gäller.

Vi fick ett infobrev hem i somras från vår hyresvärd om hur vi ska sköta vår uteplats. Där stod det även att om vi vill så kan vi be om lov att göra förändringar på tomten, som att bygga en altan. Vilket vi velat sen vi flyttade in. Jag ringde häromdagen och de skulle kolla upp vad vi fick och inte fick göra och återkomma.

När de återkom visar det sig att vi i princip inte får göra något och att de kommer se över vårt område och till och med riva andras uteplatser och altaner. Ja, vi får väl se hur det blir. Vi fick bygga ett trädäck i moduler som är flyttbart, så kanske vi gör det. Inget tak dock 🙁 Dumt att vi fick upp förhoppningarna att vi skulle kunna bygga som vi tänkt.

Idag är det Alla hjärtans dag och vi ska äta indiskt. Beställer innan jag går hem från jobbet så det kommer i lagom tid med hemleverans. Gott och trevligt också. Framförallt skönt att slippa laga mat. Blir lite gott till efterrätt med.

Elsa hade en hemsk natt natten till i onsdags med feber och så, vi fick tvinga i henne Alvedon, stackaren. Det var inte var någon hit. Men sen så mådde hon bättre och kunde sova sen i alla fall. Hon är fortfarande lite sjuk, men jag tror det är på bättringsvägen.

Avslutar med en liten observation om hur vissa människor tycks vilja förstöra sina kroppar lite mer än andra, bara för att passa in eller vad det nu handlar om. För det måste ju vara det som det handlar om när man gör saker som uppenbarligen inte är bra för ens kropp. Redbull/energidryck av valfritt slag och cigg, gärna som någon slags förvriden form av frukost. Vad är grejen?

Ofta unga killar och tjejer i tjugoårsåldern eller runt omkring där. Blir lika förbluffad varje gång jag ser det. Kulturella uttryck i all sin form, men finns det något mer destruktivt än det? Jag förstår att man blir beroende och gör det till en rutin och så. Men varför ens börja med det? För att man är trött och behöver bli pigg, eller för att det är någon slags förväntan på en från omgivningen? Värt att fundera över för de som gett sin själ till denna konstruktion.

https://topphalsa.se/ar-energidrycker-farliga-och-varfor-ar-de-sa-populara/

Jag är inte perfekt och har laster jag med, men just dessa förstår jag mig inte på alls. Inte gott och inte fräscht. Ja, jag vet att alla har olika smak. Nu utgår jag från mig själv bara. Ät riktig frukost och sov på natten istället så behöver ni inte förgifta er med cigg och redbull..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.