Körkort, ny bil och helgen

Körkort

Ja, jag vet att många undrar hur det går med körkortet och nej, det går inte alls just nu. Hade en tanke förra året att ta en intensivkurs på semestern, men av olika anledningar blev det inte så. Nu i sommar får det bli istället. Ska bara bestämma plats och tid och börja förbereda mig.

Ny bil

Leasingavtalet på vår bil går ut sista oktober och vi har så smått börjat kolla på vad vi ska byta till när det går ut. Vi var till exempel och kollade på Veho bil på en Mercedes GLB förra lördagen. Kruxet där är att det är lång leveranstid, då bilen produceras i Mexico. Så vill vi ha den lagom tills vårt gamla avtal går ut behöver vi beställa typ nu.

Vi vill gärna titta lite på andra märken med, för att se om det finns något som passar. Men vi får se helt enkelt. Vi var till VW idag och såg oss omkring och pratade med en säljare där. De ligger trots allt bara ner för en backe och så är man nästan där. Även andra märken kan vara av intresse, det viktigaste är att det är bra lastutrymme och att vi får plats med båda bilbarnstolarna.

Helgen

Hittills har helgen varit bra, inget större krångel med Elsa. Hon fick vara hos farmor medan vi kollade bilar och sedan eftersom hon inte sov på dagen så fick vi henne att sova hyfsat tidigt idag så vi kunde se på Mello och mysa med lite grönsaker med dipp. Hade min syster och hennes son på besök en sväng och så åt vi pizza efter att de åkt hem. Sån hemmagjord. Disken är borta också. Vilket är väldigt skönt. Nu är det sovdags så man orkar med morgondagen med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.