Hej Google!

Hej Google kommer vi ropa ofta hemma nu när jag köp oss en Google Home Mini igår på Clas Ohlson. De hade ett bra erbjudande och jag kunde inte motstå. Har smågluttat på en sådan ganska länge. Smidigt så länge man inte säger saker i fel ordning. Då blir det lite vajsing.

Ännu en vecka förvisso en kort sådan är till ända. Långhelg med inget speciellt planerat

Under veckan som varit har jag hjälpt hemtjänsten handla mat till brukare, flyttat ut möbler och andra tillhörigheter från boenden och även flyttat in. Även levererat skyddsmaterial och handsprit till olika platser i kommunen. Kommer visst få göra sånt fram till semestern, när den nu blir. Förhoppningsvis får vi semester som vi tänkt oss.

Allt beror ju på hur situationen utvecklas. Ingen som vet riktigt.

Tråkigt nog blev Håkankonserten inställd och verkar inte som att det är någon idé att tro på en resa till Götet ändå. Får bli en annan gång helt enkelt. Nu dags att fixa lite inför kvällens matäventyr. Nachotallrik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.