Altanbygge och köpa begagnad bil

Nu har vi slagit till och anlitat några som ska bygga ett altangolv åt oss. De skulle ha kommit idag, men det blev uppskjutet till imorgon. Blir väldigt skönt att kunna skaffa en pergola och ha som skydd mot väder och vind. Kunna hänga lite amplar i den och fixa och dona. Främst är det skönt att vi minskar antalet trappsteg ut med 1 kliv. Elsa klarar absolut av det, men det är lite riskabelt.

Hoppas verkligen det blir bra. Blir mycket lättare att inreda också när man kan ställa saker på ett golv istället för på plattorna som är lite skitiga med diverse grus och annat. Vi kan lägga ut fina mattor osv. Har spanat in en fin paviljong som vi kan använda också.Måste bara kolla att den fungerar med mått och så.

No Title

No Description

Perfekt att fästa i nya golvet med väggar och tak som skydd.
Väldigt fina färger och vattenavstötande.Perfekt under vårt utebord och stolar som vi köpte förra året.

Vi spanar även efter en ny bil då vi ska lämna in vår leasingbil i slutet på oktober. Vi har velat fram och tillbaka om hur vi ska göra. Om vi ska leasa igen eller köpa en begagnad tills vidare. Just nu är det det senare alternativet som gäller. har hittat lite kandidater som passar våra kriterier. En kombi, inte för dyr, stort lastutrymme och plats för två bakåtvända barnstolar i baksätet.

Inte helt lätt att få ihop det om vi säger så. Vi har ju ett tag på oss så vi får leta vidare helt enkelt. Volvo, Volkswagen, Ford eller Skoda är de märken som vi är intresserade av. jag vill gärna att de har modern utrustning, men då får man ju liksom glömma Volvo och Volkswagen eftersom de är dyrare.

Hade gärna tagit en VW Sharan, men de är svindyra.

No Title

No Description

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.