Livet bara sker hela tiden

6074460669_b2907a169d

Jag skulle ju skriva varje dag om livet skrev jag i ett inlägg i slutet av förra året eller nåt sånt och det gick ju inte alls. Jag har knappt skrivit något alls och kanske klämt ut ett fåtal bilder. Men jag har haft fullt upp med diverse, främst jobb.

Just nu arbetar jag 80% som rehabiliteringskonsult i Huddinge, alltså mån-tors så imorgon är det fredag för mig. Vad gör då en sådan tänker ni kanske då? Jo, har möten hela dagarna och försöker hitta arbetsplatser som går att arbetspröva på för personer som har varit borta från arbetsmarknaden länge.

Det är både kul och utmanade att jobba med detta, framför allt såå har jag bra kollegor som jag känner mig som hemma med. Min typ av människor helt enkelt. Vi tänker väldigt lika om en säger så. Det är rätt viktigt har jag märkt. Jag är i rätt sammanhang helt enkelt.

Utöver det så håller det nätverk för beteendevetare som jag startade som en facebookgrupp på att utvecklas för fullt, vi är ca 9 personer i arbetsgruppen som tillsammans ska skapa något som jag hoppas och tror kan bli något väldigt bra. mer om det kommer senare.

Privat och familjerelaterat har det varit en tid med en hel del oro och ovisshet p.g.a. hälsoproblem, men det kommer förhoppningsvis gå bättre framöver. Det är något som inte jag kan påverka så mycket utan jag kan mest försöka finnas till och stötta på mitt egna vis.

Nu måste jag lägga mig, har gått med en förkylning i flera dagar och jag har förstått att sömn är rätt viktigt då. Så godnatt!

photo credit: 319/365 – 8/23/2011 via photopin (license)