Pulkåkning

Det är dags för helgens enda aktivitet idag. Ska ut och åka pulka med några polare, vet inte vilka exakt eller vart, men åka ska vi. Om det nu inte har blivit ändrade planer. Kan inte minnas den dag jag åkte pulka senast så det kan ju bli skoj. Frågan är bara vad jag ska ha på mig för att undvika nerkylning och väta. Har inte några såna kläder egentligen. Får väl ta med mig ombyte. Hoppas solen fortsätter tränga fram och att det blir lite varmare med den. I såfall blir det en skön dag.

Andra bloggar om: ,

Plugga på Juldagen!

Ja, det sitter jag och gör. Eller ska iaf när jag kopplat ner.. Var bara tvungen att titta in här och rapportera lite. Har det trevligt här i Dalarna. Igår kväll var vi ute i snöyran och åkte pulka och hade snöbollskrig. I liten skala alltså. Innan dess var vi inne och spelade Uno. Skitkul. Och innan det var det Julklappar och Kalle och allt som man gör när det är Julafton. Jaja, nu måste jag kolla så att min hemtenta inte försvunnit.

Puss på er alla!

Och en stor blöt kyss till dixtrix – saknar dig här. Ses imorrn 🙂

Jag…full?? Vadå??

Jag var full igår, det var skitskoj! Fick ett sånt halva priset i barenkort av en viss DJ på Collage. Soft…massa sprit. Sen orkade jag inte dra hem, så jag ringde morsan 3.30 i morse och sa att jag inte kommer hem. Det tyckte hon var bra. Nu sitter jag hemma hos Micke_t8 här på lunar! Jag känner ju honom irl ju. Han handlar sprit…sen ska jag hem och deala lite. Och sen vet jag inte, kanske bio?

Nej, f’låt ska ju pulka…ehh, kanske hyra film…tycker jag är en bra idé iaf!! Hemåt!