Lägenhetsomdöme: U-

Hade inga som helst förväntningar på lägenheten, men skicket som den var i var förskräckligt. Först i badrummet, en stor brun fläck/hål i väggen. Som självklart inte var deras fel. Hört talas om att ringa värden och be om reparation? Tydligen inte, eftersom hela lägenheten var mer eller mindre misskött. De hade ställt garderober för ena dörren till sovrummet bredvid köket. Spisen var trasig och i ett dåligt skick, som han kallade det. Golven var fruktansvärt fula. Balkongen låg dåligt till så den använde de som förråd istället, så den fick jag inte ens se. Det kvittade förvisso, så fort jag sett badrummet hade jag redan bestämt att det inte var något för mig. Inte så konstigt att den bara kostade 4200:- hade läget varit bättre hade jag kunnat ringt Telgebostäder och frågat om det inte gick att renovera lite mot en högre hyra. men det kändes inte lönt. Tror att de kommer få svårt att hyra ut den lägenheten. Lycka till med det säger jag bara.

Snart dags för färd mot Dalarna. Hela familjen ska dit och fira en söt liten konfirmand. Passar på att umgås med, är så sällan vi är tillsammans allihopa. Särskilt hemma hos syrran i Dalarna. Blir trångt och bökigt, alldeles säkert. Men det är sånt som hör till.

Serverat på ett fat…

Det har jag gjort idag. Har fått pröva på mina kunskaper inom serveringsyrket idag då, gick la helt ok. Lite jobbigt var det, men inte så farligt. Nu är jag sådär skönt mör i kropp och själ, så det känns inte alltför taskigt. Ska sitta här och fixa lite, skolans datorer kommer vara under reparation fr.o.m. imorrn, så det gäller att göra klart det jag måste. Nej, nu har jag inte så mycket mer att säga, ses och höres senare.

Läs även andra bloggares åsikter om