rätt ska vara fel.

Ja, så har mitt kära t-bord behagat bli trögt igen då. Såhär på början av en helt ny vecka känner jag att jag borde sova. Sen ser jag fram emot en del saker. PENGAR! Studentskiva, kramas och träffa viktiga personer. Ja, ett bra liv har jag. Imorrn får jag mammas mat. Systrar och syskonbarn får jag också. Nu ska jag sova. Ja, sen så skrev jag fel häromdan, så nu är det två inlägg ala 615. Men what the heck.

Lista för senare på dagen blir om jag hinner förstås.

Vakna
Käka
Installera XP
Ringa för att få skjuts
Umgås

Natti

Ny dag och jag har inte nåt OS på min dator, är fn i Hovsjö hos mina föräldrar. Har haft en väldigt bra dag. Vill ni mig nåt, får ni antingen ringa eller vänta tills jag kommer till praktiken imorrn, men så bråttom kan ju knappt nåt vara, right?

mys på er.

Trött och mör

Jaha, så sitter man här igen då, ska ha matte, men det har jag ju förstås inte. Inte JAG! Gillar inte ämnet så att säga. Igår var det livemusik på skolan, rätt röjigt ibland, hade ont i lilla magen, så det blev lite jobbigt. För mycket av det goda antar jag. Lyfte typ ett ton plank igår, så jag är rätt mör i armar och ben, fast jag överlever nog. På Söndag är det äntligen fest, det var ju ett tag sen. Ska på Cissi Studentskiva. Det ska bli både kul och intressant. Jag ska hem idag, är ledig imorgon, så det ska också bli rätt så skönt. Happ, det här med påståendena får jag börja om med på Måndag, orkar inte hitta på nåt just nu.

Herrå

*out*

Läs även andra bloggares åsikter om ,