*pårra*

Jao, jag har suttit för mkt och chattat tror jag *veta*!! *sucka* Måste lugna ner mig lite tror jag, ska ner på stan imorrn iaf och gå på bolaget, ska ha fest på Lördag och måste ha nåt att förtära. Och idag blir det Bäckahästen igen, kan ju hoppas på att det blir lika kul som förra fredagen. Men jag ska inte dricka idag. Rasta hunden är nästa grej på dagordningen, sen kommer ett rejält inlägg, sen ska jag sova.

Jag på IRC!!

Det började väl med att jag checkade in monkeybar.net en gång i februari tror jag att det var. Satt där och skulle chatta i webchatten de har där. Så undrar de ”Varför sitter du i en webchat?” Då fattade jag inte så mkt. De förklarade att jag kunde använda mIRC, eftersom jag hade prövat det ngn gång innan sådär, så visste jag vad det var. Så jag ladda hem det och satte mig att chatta med mIRC. Satt väl där ngn gång ibland och kollade, inge vidare skoj. Jag gick på folkhögskola för tillfället och fick inte använda programmet, men gjorde det ändå. Så en dag ville jag veta hur saker funkade. Jag frågade, men fick inget svar direkt. Till slut så fick jag väl lite hjälp då, av JwK, han skulle skicka räkningen sa han. Så fick jag ett reggat nick, det var; Time registered : Sat 03/25/2000 14:15:51 GMT som det hände. Satt där ett tag till och kollade lite whois på folk, kollade in lite andra kanaler. Sen i maj ngn gång kom det igång ordentligt. Jag kom in i #starchannel och där var de så pass trevliga att de talade med mig!! Najs va? Så jag fortsatte min bana, fick aop i #södertälje, foundade min egna kanal #mikster där alla mina söta vänner är nuförtiden *krama alla dem* Så softar jag med IRCeliten ibland osså. har ju oxå aop i #monkeybar dårå. Det har alltså blivit mer än ett tidsfördrif att Irkka!! Så det var min historia, tell me yours!! *pårra med hannizsen!* osv =))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.