Kåt?

Ja, det kan man bli lite då och då. Men eftersom jag bara skrev så för att jag inte kom på nåt bättre att skriva som rubrik så får ni ursäkta att jag inte går in mer utförligt inom ämnet!

Idag ringde de från pima, jag har tydligen mailat om jobb där. Jag minns knappt vad jag söker, bra koll va? =) Annars har jag pillat enormt lite på en dokumentation och inte nåt mer i arbetsväg. Mest suttit och surfat runt och chattat.

Tråkigt liv man har då 🙂

Ikväll får jag besök och sen ska jag nog fråga om jag kan få lifta med honom in till stan, eller nåt, för jag tänkte gå på klassträff. Ute på Djurgårdsbrunn. Får väl se hur många som behagar släpa sig dit denna gång, några ska väl komma. 🙂

Härligt väder ger en ett härligt humör.

Jaha, vad mer då? Ja, allting flyter på som det ska antar jag. Blir lite party till helgen och sådär. Folk som tar studenten och sånt. Alltid trevligt. har undrat i ett par dagar om jag får något bostadsbidrag, de behagar ju inte meddela det. De kanske har hur mkt som helst att stå i där nere på FK.

Ut i solen med er nu, innan den försvinner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.