rajraj och rave

Jag har lagt till alla de ”rave” jag har varit på under rajraj. 15 stycken fester har jag tydligen bevistat, kunde jag inte tro, trodde det var fler, men iofs, när jag tänker efter. Jag har visst inte så mkt roligt att skriva om nuförtiden känns det som. Blir väl så när man mår bra. Och inte funderar på en massa.

Igår var jag och satt vid maren efter praktiken och lyssna/såg på galna studenter som åkte runt och skrek. Jag tyckte de var smått lustiga, men så mindes jag min egen student och insåg nog att jag vuxit upp sen dess. För jag blev generad av deras skrikande och tjoande 😛 Att även jag hållt på sådär liksom… Men vadå, alla gör det ju så.

Sen kom Ronny och hämta upp mig, han ville se hur jag bor, tyvärr eller ja, ja så var det rätt ostädat, vilket det fortfarande är btw. Sen skjutsade han mig till djurgårdsbron. Jag gick och handla lite nåt att äta sen tog jag den knökfulla 69:an till Djurgårdsbrunn.

Satt och babbla och sånt i några timmar med diverse klasskompisar, kom hem vid 12.

Nu slutar jag snart, sen ska jag cykla till anställningsintervjun. Wish me luck 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.