hångla?

Jag vill hånglas, med vem som helst bara. Näe men nån som är lika duktig som jag på att hångla, typ 😛 Kön kvittar bara man kan rulla tunga 😉 åh well, får hångla med nån nu till helgen kanske? Nån som ställer upp?

Jaha, idag städade jag en hög med omklädningsrum, rätt ansträngande för ryggen, förstår att de som hade hand om det där förut blivit sjukskrivna.

I feel a sudden urge to explore, to be swept away..

Jo, det här med artister och deras musik. Folk verkar ogilla vissa bara för att de har ett visst utseende samt att de har en viss image. Se på Britney bara, henne ska man inte gilla för hon är sån och sån. Men lyssnar man på vissa låtar så är de faktiskt helt ok. Oavsett hur hon går omkring och ler och sånt och divalater. Faktiskt. Tråkigt när folk ogillar saker bara för att man ”ska” det..

Okej, sen att alla kanske inte gillar pop, det är väl en annan femma.. men att döma ut musik sådär är tråkigt.

”If you were my girlfriend..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.