too much to handle

Varför gör jag inte det som är bäst för mig själv? Varför ringer jag inte, varför ser jag inte till att det händer nåt i mitt händelselösa liv? Varför sitter jag bara här och framför teven och låter livet rinna mig ur händerna? Kan någon svara mig? Jag vet inte själv alltså..

Saker som ska göra livet bättre:

Klippning
Pengar
Träffa familjen.
Snacka om livet med gamla vänner.
Ringa och hitta på saker.
Utmana ödet mer.
Våga göra saker som verkar läskiga.

FY FAN VILKEN JOBBIG DAG!

APtrött som fan i morse. Rödögd och helt borta. Sen så fick jag i uppdrag att skala av plast och isolering från rör. Jobbigt, med såg och ståendes med böjd rygg. Går på toa, där blodet börjar forsa ur näsan. Blöder i typ en kvart. Gick sen och fika. Märker att jag fått utslag av isoleringen. Bläähää. Nu är de borta iaf. Jag fick inte gå av vid min busshållsplats heller, nej, för dörrarna ville inte öppna sig. ”Tråkigt för dig” säger busskärringen GAH!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.