bra dag

Idag har jag varit på Djurgården och traskat. Gick från centralen gjorde vi. ända ut till Djurgårdsbrunn, på vägen dit så visade jag Junibacken, Galärparken, Grönan, Skansen och så hamnade vi till slut i nåt som hette Rosendalen, visste inte att det fanns där, men fint var det åtminstone, fast det är höst. Som vissa inte alls vill höra talas om. Nej, det är fortfarande sommar 😛 Fast visst var det varmt i solen.

Åkte sen till St. Eriksplan och till pizzeria il forno för att dela på en Cacciatore. När jag skulle betala märkte jag att jag tappat min hundralapp som jag tagit ut för att betala pizzan med. Fin tabbe, sen på vägen hem så gick vi in på ICA och då hittade jag inte mina kort. Sen när jag väl hittade dem så var pengarna slut. Så fick hon betala, lätt pinsamt. Men hon får sina pengar imorgon. Tur att pengar fanns hos nån iaf.

Sen åkte vi hit och gosa, med katten och varann 😉 bakades morotskaka. Som just nu har ätit av mig, hon får smaka imorrn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.