Big Bimbo

Var ju tvungen att se Big Brother igår. Fascineras ju av människors udda egenskaper och av hur korkade människor kan vara, så det är ju perfekt. Hursomhelst började det rätt tröttsamt med 4 stycken silikonstinna blondiner. Enbart två eller var det tre av de sex tjejerna var naturliga som det så fint heter. Det verkar vara programidén. Urtrist. Människor i den där åldern verkar inte ha något bättre för sig än att vara utseendefixerade. Alltså de som är runt 21-23.

Hade jag varit med i programmet hade de fått se på andra bullar. Fan slänger de in folk som hänger runt Stureplan bara för, hur dåligt som helst. Ner med jetsettarna, in med svenssons. 😛

Andra bloggar om: , , ,

3 svar till “Big Bimbo”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.