Kärlekståg och äventyr i skogen.

Helgen har varit ganska så skön. I fredags var vi ett gäng på 3xMicke, en Rickard, en Oskar och en Anders på Trädgården. Hängde och glodde på band och lite insekter som parade sig och sånt. Oskar fotade som vanligt. Han håller på och samlar ihop till en portfölj med rockfoton, så han kan bli fotograf åt just rockfoto.nu. Det är iallafall hans ambition. Tycker absolut han har potentialen, se själva. Hittade även ett litet rum med elektromusik som man kunde dansa till därinne, väldigt trevligt.

Tog sista tåget hem, orkade inte med nattbussen ännu en gång.

I lördags så skulle jag till Långholmen, men jag tänkte att jag kunde spana in prideparaden innan. Kollade in början på paraden vid sergels torg, fotade lite. Lägger upp de fåtalet bilder jag tog i fotodagboken sen. Ringde syrran och slöt upp med henne och co vid slussen. Gick därifrån fram till Zinkensdamm i tåget. Så jävla kul och härlig stämning. Lite trångt just där vi gick, bakom QX vagn, men ja.

Musiken som spelades var verkligen rätt för syftet med hela paraden. Att all kärlek är bra kärlek liksom. Att vi alla behöver kännas oss älskade och omtyckta för dem vi är. BWO med Temple of love helt enkelt. När jag sagt hejdå och gick Hornsgatan fram mot Hornstull var jag rätt upprymd och glad. Gick även förbi Linda Rosing. Som var på väg till prideparaden antar jag.

Kom fram till långholmen där jag letade rätt på Oskar och badade, sen visade jag honom vart Blommor och bin brukar vara och lite sådär. Sen mingla jag runt och dansade en del. Härligt väder och stämning även där.

Avslutade kvällen med ett riktigt rejv i skogen. Saker som förekom var följande.

Insektsbett
Passivt Haschrökande
Fulla badbollar.
Bukkakketjat.
Morgonjoggning i skogen.
Bli dumpad för en snålskjuts
Irra runt i skogen i mörkret.
Dryga sig på hög nivå.
Dansa en kvart.
Grillning med hjälp av vodka.
Sola i morgonsolen klockan 07.
Designande av ny solbrillor.

Och säkert en massa annat, men nu ska jag sova, för idag ska jag åka till min blivande hemstad Västerååås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.