Nollesittning

Ikväll är det dags, för min första riktiga sittning. Lär bli väldans kul. Sång och lambo och god mat, trevligt sällskap och en del dricka. Massor med skålande. Får se hur lugnt jag tar det med tanke på att jag ska upp relativt tidigt imorgon och åka till Stockholm. Men det visar sig nog. Den här gången hittar jag iallafall till automaterna där man hämtar ut biljetterna.

Har varit i Eskilstuna en sväng idag och fått en rätt menlös rundvisning. Ja, här är skolan och här är våra datasalar osv. Kanske bra att veta iofs. Men jag kommer försöka att slippa åka dit så mycket jag bara kan.

Mådde lite halvkasst pga vätskebrist och sånt, men nu känns det bättre. Får inte glömma att dricka lite vatten emellanåt bara så jag orkar med kvällen. Guh vilket kul inlägg det här blev.

Humoristen radde!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.