Spontan sittning

Det gick bra att dricka sansat. Jag drack 4 cider på hela kvällen. Sen fick jag ont i huvudet och gav tillbaka den sista tjugan till Martina som jag lånat pengar av tidigare i veckan. Drack bara vatten efter det. Andra var mycket mer berusade än så.

Hade en trevlig kväll, sittningen var ganska så spontan kan man säga. Spontana utrop. Ja, vi fick till vårt lilla spex ändå, jag och Olivia. Hon som kom med iden. Och jag tror att det iallafall gav de andra lite huvudbry och lite skratt. Jag tyckte det var kul. Vi körde även Jag har dock aldrig och viskleken. Massor med sång och skratt. Lite otåliga var vi på slutet, vi var oroliga att vi inte skulle komma in på kåren, men det var inte ens kö när vi kom fram.

Innan vi kom fram fick Annika blåsa i polisens alkotest. Jag gömde min cider mellan benen och sen fick vi parkera. 😛 Det var varmt och packat på kåren. Men rätt trevligt ändå. Kände mig inte alls så som jag gjort förr. Kände mig mer närvarande och social än vanligt. Bra känsla.

Fanns en hel del ljusglimtar, när nycklarna kom till rätta, snön som föll, gruppkramarna ute på terassen och så de där leende läpparna på dansgolvet. Känner ännu av deras effekt. Smittade ner mig totalt. Tyvärr blir jag alldeles för rådvill och osäker på vad jag ska göra med dem. Men det gäller väl att bara njuta av stunden och uppskatta det.

Ja, den här gången ska jag inte fundera och analysera något, bara låta vad som än händer ske.

Andra bloggar om: , ,

Intressant

Ett svar till “Spontan sittning”

  1. Hej rändler!
    Fan jag hittade den här blocken fullkomligt slumpmässigt när jag googlade på ”Euroshopper tonfisk”. Det tycker var häftigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.